Què fer avui a Barcelona amb nens?

Si no saps què fer avui a Barcelona amb nens, la ciutat comtal i els seus voltants tenen les millors opcions per als teus fills Quan ve l’estiu i...
ssddsdsd

Si no saps què fer avui a Barcelona amb nens, la ciutat comtal i els seus voltants tenen les millors opcions per als teus fills

Quan ve l’estiu i els teus fills ja no tenen escola, mantenir-los actius, que es diverteixin i també aprenguin durant els mesos abans de tornar de nou amb la rutina, pot ser un mal de cap, però viure a la ciutat comtal i als seus voltants et resol la pregunta de què fer avui a Barcelona amb nens?, ja que són llocs plens de possibilitats perquè els teus fills tinguin diversió, aprenguin, juguin i experimentin amb la seva part més creativa. 

  1. Desperta la seva creativitat amb la ceràmica

Aprendre a fer collarets, polseres o la seva pròpia vaixella són activitats que augmenten la capacitat de creació i imaginació dels teus fills, per això, acudir a llocs com Color It, on s’organitzen tallers infantils per conèixer el món de la ceràmica, mentre els pares podeu prendre un cafè a la seva granja. 

  • Amplia els seus coneixements anant a museus 

Si no saps què fer avui a Barcelona amb nens, anar a un museu pot ser la millor opció per a tu, ja que animen als nens a qüestionar, preguntar i imaginar, mentre aprenen sobre història, naturalesa, ciència… el que és essencial pel desenvolupament cognitiu dels teus fills. Les millors propostes de museus són aquelles que tenen activitats immersives o d’experimentació com el CosmoCaixa o el Museu de les Aigües.

  • Comparteix l’hàbit de la lectura amb els nens

A més de fomentar els seus coneixements anant a museus, si vols que els teus fills comencin a gaudir de la lectura i la incorporin com un hàbit diari a la seva vida, les biblioteques són el millor lloc per ells, ja que els animen a descobrir els llibres que tenen entre les seves prestatgeries i, també, els apropen als contes, gràcies a la celebració d’esdeveniments amb contacontes per a totes les edats. 

  • Anima’ls a jugar als parcs de Barcelona

Els parcs són idonis perquè els teus fills facin activitat física, mentre es diverteixen i es relacionen amb altres nens i nenes, a Barcelona i als pobles de l’Àrea Metropolitana pots trobar espais a l’aire lliure amb moltes prestacions perquè els més petits de la casa juguin, com els tobogans del Parc de les Glòries, o el tren de Can Mercader, on podreu pujar tota la família. 

  • Gaudeix amb els teus fills de les vistes de la ciutat a un mirador

Una altra activitat és gaudir de les postes de sol amb la ciutat comtal de fons des dels diferents miradors que pots trobar i on podràs relaxar-te després d’un gran dia a l’aire lliure, com per exemple, el del Búnkers del Carmel, el dels jardins de Montjuïc, a prop del Palau Sant Jordi, o el de Collserola. 

L’estiu no serà un mal de cap si tens en compte totes activitats per resoldre el teu dubte de què fer avui a Barcelona amb nens, segur que aconseguiràs que els teus fills passin un dia genial, mentre aprenen, juguen i desperten la seva imaginació i creativitat.

Secciones
CulturaEspaña

Otros: